Dongeng Kancil Balapan Karo Avanza


Isih kelingan karo dongenge simbah? Ana keong bisa ngalahke Kancil pas balapan. Jyan akale pinter tenan kok. Sapa? Ya mesthi sing ngarang dongeng mau no… Mosok keonge, utek wae ora nduwe je.

Yen jaman saiki ana lha sing yen ditantang balapan mesthi menang. Monggo mbok tonton dhewe neng gambar ngisor iki:

Padha wae to karo keong sing dadi mungsuhe kancil mau? Yen ra pingin kalah yo kepeksane kudu dari balane keong. Iya to? :mrgreen:

About these ads

14 responses to “Dongeng Kancil Balapan Karo Avanza

  1. Absen

    Like this

  2. mobil sejuta umat…

    Like this

  3. ana maning ana maning

    Like this

  4. Ora ntek ntek. Uakeh tenan ning dalan

    Like this

  5. hahaha.. mobil jamuran sking bnyknya

    Like this

  6. kancile kalah musuh apansa..hehe..

    Like this

  7. wkwk.. :mrgreen:

    Like this

Silahkan Saran Dan Kritiknya ... Awas Judul Sama Isi Bisa Beda lho

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s