Dongeng Kancil Balapan Karo Avanza


Isih kelingan karo dongenge simbah? Ana keong bisa ngalahke Kancil pas balapan. Jyan akale pinter tenan kok. Sapa? Ya mesthi sing ngarang dongeng mau no… Mosok keonge, utek wae ora nduwe je.

Yen jaman saiki ana lha sing yen ditantang balapan mesthi menang. Monggo mbok tonton dhewe neng gambar ngisor iki:

Padha wae to karo keong sing dadi mungsuhe kancil mau? Yen ra pingin kalah yo kepeksane kudu dari balane keong. Iya to? :mrgreen:

About Kluban.net

blogger dari daerah terpencil

Posted on June 4, 2012, in AROUND US, FUNNY, ON ROAD and tagged , , , . Bookmark the permalink. 14 Comments.

  1. Absen

    Like

  2. Xsal Revolve

    mobil sejuta umat…

    Like

  3. ana maning ana maning

    Like

  4. Ora ntek ntek. Uakeh tenan ning dalan

    Like

  5. hahaha.. mobil jamuran sking bnyknya

    Like

  6. kancile kalah musuh apansa..hehe..

    Like

  7. wkwk.. :mrgreen:

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 2,850 other followers

%d bloggers like this: