Tentang iklan-iklan ini

Dongeng Kancil Balapan Karo Avanza


Isih kelingan karo dongenge simbah? Ana keong bisa ngalahke Kancil pas balapan. Jyan akale pinter tenan kok. Sapa? Ya mesthi sing ngarang dongeng mau no… Mosok keonge, utek wae ora nduwe je.

Yen jaman saiki ana lha sing yen ditantang balapan mesthi menang. Monggo mbok tonton dhewe neng gambar ngisor iki:

Padha wae to karo keong sing dadi mungsuhe kancil mau? Yen ra pingin kalah yo kepeksane kudu dari balane keong. Iya to? :mrgreen:

Tentang iklan-iklan ini

About I-M

maskurblog.wordpress.com

Posted on Juni 4, 2012, in AROUND US, FUNNY, ON ROAD and tagged , , , . Bookmark the permalink. 14 Komentar.

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 2.351 pengikut lainnya.

%d blogger menyukai ini: