Dongeng Kancil Balapan Karo Avanza


Isih kelingan karo dongenge simbah? Ana keong bisa ngalahke Kancil pas balapan. Jyan akale pinter tenan kok. Sapa? Ya mesthi sing ngarang dongeng mau no… Mosok keonge, utek wae ora nduwe je.

Yen jaman saiki ana lha sing yen ditantang balapan mesthi menang. Monggo mbok tonton dhewe neng gambar ngisor iki:

Padha wae to karo keong sing dadi mungsuhe kancil mau? Yen ra pingin kalah yo kepeksane kudu dari balane keong. Iya to? :mrgreen:

14 pemikiran pada “Dongeng Kancil Balapan Karo Avanza

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s