Nang Endi-endi CBR


Ket wingi amben mbukak blog utawa facebook isine CBR 250. Motor kiye dadi idola anyar, ya ora beda kaya artis utawa pemain bal-balan.

Jaman siki pancen kepenak sing dodolan motor. Ora usah mbayar wong, ora usah kon pada njajal, ora usah dinei apa-apa wis pada nulis dewek. Sing nulis ya untung soale akeh sing maca blog-e, mung kuwe thok jane.

Jamane Ninja 250 jarku ora nganti kaya kiye koh. Soale pas jaman Ninja urung akeh blog. Anane mung koran.

Ya wis, Nganah lah padha nulis CBR 250. Aku thok sing ora, ari melu nulis engko kaya nguyahi segara. :mrgreen:

Nulis karo m.wordpress.com.
Karo nunggu Gapuraning Rahayu mangkat meng Cilacap.

Iklan

28 pemikiran pada “Nang Endi-endi CBR

  1. walah, deneng maring ngeneh. Jarku tek posting maring sebelah. Ya ora apa-apa, blog iseng kudu ana variasine.

    @kang jamin.
    Ana ana keperluan. Minggu balik maning meng njakarta.

    Suka

  2. salah kamar postinge apa ya?
    Sing ati2 bae kang, laptop-e dijiret sing singset + sutiker-e dikekep sing rapet, mengko turune dadi pules ngasi ngiler2 :mrgreen:

    Suka

  3. emm.. Kaya kuwe tah mas, inyong ura loh yaaa.. Nang paragrap pertama mangsude apa mas, kok ana amben, amben bukane tempat tidur yak

    Suka

  4. yen neng endi-endi podo ngebahas CBR iku luwih apiiik… !!! Mergo oraaa gunjing lan pitnah… lha wong seng dibekeeeer’i barang matiiii…. so luwih apik thooo …??? Opo maneegh ngebantu uwong dodolaaan… yeeen lakuuu dagangan’eee pegawe’nee entuk bonusss …!!! Dasareee blogger tetep waeeee dikritik karooo poro fanboiii… !!! Nikuuu kuwiii nasib’e opo takdir’eee para bloggerz… !!! Opo maneeegh sak iki jaman’e jamaaan edaaan…. mbah Ronggowarsito uwes bisik’i… 😀

    Suka

    • @Cak Poer
      salah kamar cak. tapi ya sudahlah.
      @beny
      arumi? arum manis kali.
      @vanz21fashion
      Silahakan belajar di sini.
      @Kang Babad
      tak edit sing bener ya : “sing kaya kiye..cbr nyong malah kuciwa ama ahm..desaine kok kaya kiye touring banget.
      tidak ada kata : kayak dan kiyek di Banyumas. Sing Bener kaya kiye.
      @Nurhidayat
      Amben (nganggo pepet) = samben = tiap = setiap = every
      Amben (nganggo taling) = dipan.
      jelas? ❓
      @ardhinugros
      sudah diulas tuntasa di media mainstream.
      @Aziz
      Tentang FXR reborn itu cuma booming di koboys. Lha ini semua media plus mayoritas blog nulis.
      Lagian Suzuki memang sedang terpuruk. Beda dengan honda yng berjaya terus.

      @Mas Tri
      wakakakaka.
      Mas tri komen neng kene. Asli ngakak. Pertama kali iki juragan randha ke sini. Selamat datang mas.

      Suka

  5. Apik tenan artikel mu gan…nek so yo sering2 ndue artikel yok ngene…men wong jakarta seng moco ra mudeng babar blas…ha…ha…

    Suka

  6. Ping balik: Salah Posting « Learning To Live

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s