Barongan ebeg rupane ngeri…….

Maskurmambang R

Ebeg teluk penyu

Wulan wingi nang Benteng Pendhem Cilacap ana lomba ebeg. Dadi kelingan jaman cilik dhong esih nang nggunung. Dasare wong ndesa ya gemiyen cokan nonton ebeg. Jane ora seneng-seneng banget tapi ya mandan sering nonton asal pedek umah. Gemiyen ana sing tek wedeni sekang ebeg ya kuwe Barongane.

Lihat pos aslinya 69 kata lagi

9 pemikiran pada “

  1. monine plak plak plak..
    mbiyen agi esih cilik tau nggawe karo pring, kumise karo ijuk sapu,
    seering ebeg ebegan karo bocah liyane, tapi ya ora mendem mendeman…

    Suka

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s