Zuma (Lagi)


zuma pecasndahe

Ngomongke Zuma meneh, tapi dudu motorpit, iki game jadul. Mesthi dha ngerti to karo ZUMA DELUXE. Dolanan nembak-nembak bal sing wernane padha aja, tur nganti mlebu neng bolongan. Lha yen sing siji iki wes diedit dadi ZUMA PECAS NDAHE.

Donlot wae neng kene

———-> Zuma Pecas Ndahe <———–

Tapi, iki nganu lho…

Parental Advisory - saru

Isine misuh-misuh lho ya, cah cilik aja nganti ngerti game iki lho ya..

Iklan

17 pemikiran pada “Zuma (Lagi)

  1. nek rika nulis jawa lah sesuai karo EYD basa jawa loh, ora kabeh kabeh di ganti O, ra kaya bloger kue loh kang

    masalahe nek tulisan EYD basa jawa kue ya kaya tulisane rika, dadi di baca sekang wong jawa tengan paling barat nganti timur tetep pada ngerti, pada bisa maca, terus sisi pendidikane ana, ora kaya wong sing jere njawani tapi ternyata karo basa jawa wis sekepenake dewek

    contoh nang daerah jogja-solo

    nek wong tua ngomong kanca, ya ngomonge konco, tapi nek ngomong kancane, tetep ngomong kancane, nek sing nom nom ngomonge koncone, wis ngerusak sejarah karo ngerusak basa jawa sumpah

    apa maning sing ngomong janda kue rondho, kudune tulisane randha, nek jandane, wong tua ngomonge randhane, udu rondhone

    tesih akeh kesalahan kaprah basa jawa, tur sing marahi salah malah wong wong sing jerene jiwane sekang tanah jawa asli, malah sekepenake ngubah basa

    ya wis lah, mulane wong banyumasan nek ming jogja-solo, nyambune karo wong tua tua, soale basane urung di rusak nang wong tua tua kana, nek sing enom2 wong banyumas ngomong sitik wis mbuh gur nguyu tok, kaya wong katrok, basane jawa kue beragam, tapi ya malah cah cah enome ngeratakna basa jawa, priatin sumpah kang

    Suka

Tinggalkan Balasan ke brigade jalan raya Batalkan balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s