Haturan Katilu, Saha Nu Ngomong Urang Sunda Teu Tiasa Nyarios “F”, Eta Pitnah!


Pearless

Lamun meunang nu hiji ieu urang teh sieun pisan, aya tengkorakna jeung PEARLESS.pear-less

 

Pearless = teu doyan pear. Padahal eta Pear teh seger, amis

GIF tikus kaget

Iklan

6 pemikiran pada “Haturan Katilu, Saha Nu Ngomong Urang Sunda Teu Tiasa Nyarios “F”, Eta Pitnah!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s