Zuma (Lagi)

Ngomongke Zuma meneh, tapi dudu motorpit, iki game jadul. Mesthi dha ngerti to karo ZUMA DELUXE. Dolanan nembak-nembak bal sing wernane padha aja, tur nganti mlebu neng bolongan. Lha yen sing siji iki wes diedit dadi ZUMA PECAS NDAHE. Donlot wae neng kene